Мур із доньками та "індійська" Хайєк зібралися на святі наймодніших. ФОТО

28 січня 2017, 15:13

Величезна кількість зіркових красунь в ошатних вбраннях зібралися 27-го січня в Лос-Анджелесі на святі, влаштованому "Harper's Bazaar" на честь свого 150-ліття та, відповідно, 150 наймодніших жінок світу, обраних редакторами авторитетного глянцю.

Найбільше місць у почесному списку дістали актриси та співачки. Так однією з героїнь вечора була Демі Мур, котра приїхала на свято з доньками від Брюса Вілліса – Таллулою та Скаут.

Таллула та Скаут прийшли порадіти за свою модну маму Демі Мур

Були там і супермодель Міранда Керр у короткій смугастій сукні, й актриса Сальма Хайєк у вбранні з індійськими мотивами. Фото з яскравої події рясніють соцмережі.

Міранда Керр обрала сукню в смужки

Повний список зіркових модниць можна побачити на сайті "Harper's Bazaar" .


Гайді Клум вразила сміливим декольте

Їх розподілено по кількох категоріях. Так "Руйнівниками правил червоних доріжок" проголосили Діану Крюгер, Сару Джессіку Паркер, Крістен Стюарт та нову подругу її екс-хлопця, співачку FKA Twigs.

Дуже вагітна, але й дуже модна співачка Сіара

У розділі "Вище суспільство" серед наймодніших опинилися Мішель Обама, Кейт Міддлтон, Нікі Хілтон, королева Йорданії Ранія та друга дружина еміра Катару Шейха Моза.

Супермоделей віднесли, відповідно, до категорії "Супер". І одними з наймодніших стали Алессандра Амброзіо, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл, Розі Хантінгтон-Вайтлі, Кейт Мосс, Міранда Керр, Ірина Шейк та Лінда Євангеліста.

Кендалл Дженнер у "нічній сорочці" та Алессандра Амброзіо

Також до 150 наймодніших потрапили Кім Кардашян, Кендалл Дженнер, Джіджі та Белла Хадід, Кара Делевінь, зіркові донечки Кайя Гербер та Лілі-Роуз Депп.

І ще один гарний ракурс

Бейонсе, Ріанна, Lady Gaga, Адель, Мадонна, Джей Ло, Гвен Стефані, Селена Гомес, Тейлор Свіфт – теж у списку найбільших модниць.

Ніколь Річі у категорії "Класні дівчата"

Але найбільше все ж кінозірок: це Анджеліна Джолі, Блейк Лайвлі, Шарліз Терон, Кейт Бланшетт, Дженніфер Лоуренс, Емма Стоун, Емма Уотсон, Дженніфер Аністон, Джуліанна Мур, Гвінет Пелтроу, Скарлетт Йохансон та багато-багато інших відомих акторок.

Сальма Хайєк теж серед наймодніших

Окремою категорією винесли "Нову гвардію" – Брі Ларсон, Дакоту Джонсон, Емілію Кларк, Марго Роббі, Дакоту та Елль Фаннінг, Мішель Докері.

Елль Фаннінг обрала червоне

Дружина актора Джорджа Клуні, Амаль, теж у "модній 150-ці". Її, разом із Іман та Наталею Водяновою, віднесли до категорії людей, які здійснюють значущі зміни в суспільстві.

Супермодель Лю Вень

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів