Корону "Міс Всесвіт-2016" здобула хірург-стоматолог з Франції. ФОТО

30 січня 2017, 09:32

Титул "Міс Всесвіт-2016" завоювала представниця Франції Ірис Міттенар. Україну цього року на конкурсі представляла 18-річна киянка Олена Сподинюк, яка, на жаль, не пройшла у фінал.

У ніч з 29-го на 30 січня у столиці Філіппін Манілі пройшов міжнародний конкурс краси.

Знайомтесь, "Міс Всесвіт-2016"

За корону переможниці боролися дівчата з 86 країн. Та лише одній з них судилося отримати титул "Міс Всесвіт-2016" - 23-річній француженці Ірис Міттенар, йдеться на сайті конкурсу.

"Міс Франція" вчиться на хірурга-стоматолога та любить екстремальні види спорту, зокрема, стрибки з парашутом, банджі-джампінг і дельтапланеризм.


До трійки фіналісток цього року втрапили також представниця Гаїті 25-річна Ракель Пелісьє та представниця Колумбії - 23-річна Андреа Товар.

У ТОП-13 найкрасивіших учасниць увійшли дівчата з Кенії, Індонезії, США, Мексики, Перу, Панами, Філіппін, Канади, Бразилії, Франції і Таїланду.

Під час вручення корони переможниця минулорічного конкурсу, філіппінка Піа Алонсо Вуртцбах передала ведучому Стіву Харві окуляри, щоб він міг уважно роздивитися надруковане ім'я нової "Міс Всесвіт".

Нагадаємо, минулого року ведучий конкурсу краси помилився й назвав переможницею представницю Колумбії Аріадну Гутьєррес. Дівчині навіть встигли надіти корону, перш ніж з'ясувалося, що, насправді, "Міс Всесвіт-2015" стала філіппінка Піа Алонсо Вуртцбах.

Фото з Twitter "Міс Всесвіт"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів