У Анджеліни Джолі роман із Джаредом Лето?

1 лютого 2017, 10:20

Подейкують, не лише голлівудський актор Бред Пітт встиг знайти нове кохання.

Його 41-річна екс-дружина Анджеліна Джолі теж не сумує і, подейкують, зустрічається з актором та музикантом Джаредом Лето.

Про це повідомляє "Ace Showbiz" з посиланням на "Heat".

Як стверджує джерело журналу, Лето вдалося повернути посмішку на обличчя Джолі.


"Джаред безтурботний і трохи божевільний – це тип Анджеліни", - констатує інформатор.

У Анджеліни та Джареда роман?

"Він бере участь у кампаніях за права ЛГБТ та співпрацює з багатьма благодійними організаціями, точнісінько як Енджі. Коли вона подала на розлучення з Бредом, один із перших, хто їй подзвонив, був Джаред", - розказує він.

Зі слів співрозмовника видання, 45-річний Лето зателефонував Джолі, щоби дізнатися, як вона. А згодом актори зустрілися й особисто.

"Між ними ніби проскочив електричний струм. Вони всі ці роки були друзями, і між ними завжди була хімія", - зазначає джерело.

Між Джолі та Лето колись давно, ще до її зустрічі з Піттом, був легкий роман. Не йдеться про щось дуже серйозне й зараз.

"Вона не квапиться заводити щось серйозне – не тепер, коли вона проходить через непросте розлучення і намагається отримати повну опіку над дітьми, але їй подобається Джаредова увага. Він піднімає їй настрій. Джаред не шукає зобов’язань, і через це він зараз ідеальний для Анджеліни", - пояснює інформатор.

Як запевняє джерело, уже незабаром речники Анджеліни й Джареда зроблять офіційну заяву щодо їхніх стосунків.

Нагадаємо, раніше Джолі приписували роман із Джонні Деппом. А ще раніше – з літнім мільярдером із Близького Сходу, заради котрого Енжі буцімто й кинула Пітта.

Фото з Instagram, із фотоблогу Лето

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів