Рубі Роуз у глянці розповіла про сексуальність і ставлення до шлюбу

2 лютого 2017, 11:38

Австралійська акторка та зірка соцмереж Рубі Роуз дуже рада тому, що може відверто демонструвати свою нетрадиційну орієнтацію, та перебуває в гармонії з власною сексуальністю.

Вона вважає, що одностатеві пари повинні мати можливість одружуватися, але сама до вівтаря не збирається.

Про своє особисте життя зірка серіалу "Помаранчевий – хіт сезону" розповіла журналові "Cosmopolitan", знявшись для обкладинки лютневого номеру глянцю.

Рубі прикрасила обкладинку глянцю

"Я дуже впевнена в собі та перебуваю в гармонії з моєю сексуальністю. Мені в цьому плані дуже пощастило, бо в різних куточках світу люди не мають такої змоги. Мені пощастило, що я можу відкривати нове. У мене здорове сексуальне життя, і в тому, щоби бути відкритою та комфортно почуватися в цьому світі, є щось надихаюче, сильне та феміністичне", - поділилася 30-річна Рубі.


Роуз, котра нині крутить роман зі співачкою Джессікою Орігліассо, підкреслила, що заміжжя – не в її найближчих планах та не в пріоритетах.

"Якщо вірити новинам, я заручалася вже п’ять разів. Для мене шлюб – це радше про рівні права, ніж про саме одруження. Коли ти не маєш рівних прав, це відкладається в дітей, які думають: "Моя тітка – гей, тому вона не може одружуватися" або "Я химерна, бо почуваюся так само". Важливо зруйнувати цей бар'єр", - наголосила зірка.

"Я більше зацікавлена в тім, щоби в мене були сповнені любові, здорові, довготривалі стосунки з тим, із ким я одного дня можу захотіти завести дітей", - додала Рубі.

Нагадаємо, у свою Джессіку акторка закохалася під час зйомок відеокліпу.

Фото і відео з Instagram Роуз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів