Кайлі Міноуг розірвала заручини

3 лютого 2017, 12:59

Bесіллю 48-річної співачки Кайлі Міноуг та 29-річного актора Джошуа Сасса не судилося відбутися, навіть якщо в Австралії легалізують гей-шлюби.

Артистка та її коханий розірвала заручини. За повідомленням джерел, бо Джошуа закрутив із іншою.

Про це повідомляє "The Daily Mail" із посиланням на "The Sun". Сумну новину вже підтвердила й сама Кайлі, подякувавши фанам за підтримку в цей непростий момент свого життя.

"Спасибі вам за вашу любов та розуміння, така новина, ми з Джошем вирішили піти різними шляхами. Ми бажаємо одне одному найкращого та вирушаємо до нових горизонтів", - написала зірка в Instagram.


Кайлі та Джошуа більше не пара

Зі слів друзів Кайлі, вона просто знищена тим, що сталося. Її розриву з Джошуа передували люті сварки. Причиною буцімто стали його стосунки з іспанською акторкою на ім'я Марта Міланс, із якою Сасс познайомився торік у Канаді під час зйомок.

Про 34-річну Марту відомо, що вона виросла в Мадриді, але здобула вищу освіту в Нью-Йорку, розмовляє сімома мовами, любить йогу та співи.

Речник Кайлі Міноуг поки не дав жодних коментарів щодо цих чуток.

"Вона (Кайлі) абсолютно спустошена, її серце повністю розбите. Вона щиро вірила в те, що він – той, єдиний. Але більше вона йому не довіряє", - розповіло джерело видання.

Як відомо, Міноуг і Сасс зустрілися в 2015-му році на зйомках серіалу "Галавант". Їхній роман розвивався дуже швидко, і вже через кілька місяців пара офіційно оголосила про свої заручини.

Джошуа називав Кайлі "клубком радості" та запевняв, що 20-річна різниця у віці – ніяка не перешкода для справжнього кохання. Днями Міноуг заявила, що після одруження візьме прізвище чоловіка.

Фото з Instagram Кайлі Міноуг

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів