8-річна племінниця Спірз опинилася в лікарні у критичному стані

7 лютого 2017, 15:04

У родині американської співачки Брітні Спірз сталося лихо. Донечка сестри артистки Джеймі Лінн, 8-річна Медді перебуває в лікарні та бореться за своє життя.

Дитина в критичному стані. Вона постраждала від нещасного випадку, котрий стався на очах у Джеймі Лінн.

Про це, з посиланням на заяву департаменту шерифа округу Танґіпаоа в Луїзіані, повідомляє "People".

8-річна Медді з мамою, Джеймі Лінн

Медді каталася на квадроциклі та, не впоравшись із керуванням, в'їхала в ставок, миттю опинившись під водою. Дорослі хутко підбігли, але не змогли витягти дитину, яка була пристібнута. За кілька хвилин прибули рятувальники та дістали дівчинку з води. Медді терміново доправили до найближчої лікарні.


"Моя племінниця потребує всіх ваших добрих побажань та молитов", - написала в своєму Instagram Брітні Спірз, виклавши фото Медді.

‪Need all the wishes and prayers for my niece 💜‬

Світлину опубліковано користувачем Britney Spears (@britneyspears) Лют 6, 2017 о 2:14 PST

Як відомо, Джеймі Лінн – молодша сестра відомої артистки. Медді вона народила в 17 років. У 2014-му році Джеймі Лінн вийшла заміж за бізнесмена Джеймі Уотсона. Жінка намагається ростити донечку в любові, але подалі від світу шоубізнесу.

Джеймі Лінн також співає та пише пісні. Вони з Брітні дуже близькі. Багато часу разом проводять і їхні діти: Медді, Шон Престон та Джейден Джеймс.

Медді з кузенами, синами Брітні Спірз

До слова, в інструкції до цієї моделі квадроциклу, яку цитує "TMZ", зазначається, що керувати ним або навіть їздити в якості пасажира в жодному разі не повинні діти до 10 років.

Фото з Instagram Брітні та Джеймі Лінн Спірз

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів