Як Обама засновника "Virgin Galactic" у хвилях переміг. ФОТО. ВІДЕО

7 лютого 2017, 18:05

Засновник засновник "Virgin Galactic" Річард Бренсон, у гостях в якого провели свою відпустку Барак Обама з дружиною Мішель, показав свій "двобій" із екс-президентом США.

Річард і Барак влаштували змагання на воді, переможцем із якого вийшов американець.

Фотографії, відеоролик та розповідь про цю пригоду Бренсон виклав у своєму блозі.

Обама переміг Бренсона

"Однією з перших історій, яку розказав мені Барак, коли вони з Мішель приїхали на острів Москіто, була про те, як незадовго до того, як він став президентом, він займався серфінгом під час небезпечної відпустки на Гавайях. Коли він, бадьорий, вийшов (із води), новий голова його служби безпеки повернувся до нього і сказав: "Це буде останній раз, коли ви займаєтеся серфінгом, на наступні вісім років", - поділився Бренсон.


55-річний Обама відкрив для себе кайтсерфінг

"Упродовж наступних восьми років у нього не було нагоди позайматися серфінгом, насолодитися водними видами спорту та зробити багато речей, які він любив. Тож запропонувати йому навчитися кайтсерфінга – це було грандіозно", - зазначив він.

Екс-президент США довгих 8 років не ловив хвилю

Бренсон та Обама домовилися так: протягом відпустки перший опановує кайтсерфінг, а другий – дошку з підводним крилом, а в останній день влаштовують поєдинок.

"Як ви можете побачити на відео, ми з Бараком обоє багато разів падали, але продовжували пробувати й пробувати та прогресувати з кожним днем", - розповів Річард.

А у двобої з величезним відривом переміг Обама, подолавши удвічі більшу відстань. Як додав Бренсон, вони вже домовились про реванш.

"Наступного разу хай переможе кращий (тобто британець)", - сказав він.

Нагадаємо, кілька фото й відео з відпочинку Барака та Мішель Обам раніше вже потрапили в Інтернет, і соцмережі зацінили його кашкета козирком назад та її грайливі косички.

Фото та відео з блогу Бренсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів