Вагітну Бейонсе тягнуть до суду

8 лютого 2017, 13:20

Американську співачку Бейонсе, яка чекає на двійню, звинувачують в крадіжці.

Зірку тягнуть до суду за незаконне використання семплів (фраз на початку пісні) покійної зірки YouTube Messy Mya, справжнє ім'я якого Ентоні Барре. Представники артиста вимагають від Бейонсе компенсацію у 20 мільйонів доларів, повідомляє "TMZ".

Мова йде про кліп співачки на пісню "Formation", на початку якої дійсно звучить голос вбитого у Новому Орлеані ще в 2010-му році артиста.

"Що сталося після Нового Орлеана?", "С*чки, я повернувся. На численні прохання", - саме ці фрази у виконанні Messy My вставила у своє відео Бейонсе.


ДИВІТЬСЯ ВІДЕОЕ Messy Mya:

Та, як запевняють представники покійного артиста, зірка навіть не намагалася зв'язатися з ними й узяла семпли без дозволу. Більше того, позивачі кажуть, що самі зверталися до Бейонсе, але не отримали жодної відповіді.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕОЕ Бейонсе:

До слова, за свій кліп "Formation" співачка отримала премію "MTV Video Music Awards-2016" у категорії "Найкращий відеокліп року".

Нагадаємо, нещодавно Бейонсе приголомшила новиною, що знову вагітна й цього разу в неї буде двійня. А батько артистки, схоже, вже прохопився про стать майбутніх онуків.

Відео YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів