Памела Андерсон розказала, нащо ходить до Ассанжа

14 лютого 2017, 15:22

Американська модель та актриса Памела Андерсон назвала творця "WikiLeaks" Джуліана Ассанжа "чудовим хлопцем" та розказала, нащо вона регулярно навідує його у посольстві Еквадора в Лондоні.

А от чи є між ними роман, білявка казати не схотіла. Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Grazia".

Памела не схотіла казати, чи є в неї роман із Джуліаном Ассанжем

"Він живе у тяжких обставинах, тож я, так би мовити, приношу йому маленьку допомогу, усмішку й трохи гламуру", - пояснила Пем.

"До нього так рідко хтось приходить та навідує його, щось йому приносить, я хочу мати змогу робити це для нього", - додала вона.


Андерсон запевнила, що повністю підтримує Ассанжа, та що він жертвує собою заради всіх людей. "WikiLeaks" вона вважає одним із небагатьох новинних ресурсів, яким можна довіряти. Памела не сумнівається, що з часом історія дивитиметься на Джуліана як на велику людину.

Таке мімімі-фото Ассанжа Пем днями виклала в своєму Instagram

"Важко розмовляти, коли ти перебуваєш під наглядом. Але він – чудовий хлопець. Я не хочу казати нічого про те, чи є (в нас із ним) роман. Скажімо так, ми просто хороші друзі", - додала Памела.

Нагадаємо, Андерсон та Ассанж познайомилися в 2014-му році, і білявка взялася "катувати" чоловіка веганською їжею. Як відомо, інтернет-журналіст не залишав будівлі посольства Еквадору з літа 2012-го. Йому надали там політичний притулок, щоби Ассанж зміг уникнути екстрадиції до Швеції, де його звинувачують у зґвалтуванні.

Фото з Instagram Памели Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів