Карлос Сантана: Бейонсе - не зовсім співачка

16 лютого 2017, 10:20

Американський гітарист Карлос Сантана, коментуючи нещодавню премію "Греммі", зокрема те, що відзнаку за "Альбом року" присудили не Бейонсе, а Адель, підтримав таке рішення.

На думку артиста, Бейонсе – не зовсім співачка. Щоправда, потім Карлос запевнив, що його слова, які одразу ж наробили галасу в Інтернеті, вирвали з контексту.

Про це пише "Ace Showbiz".

Слова Сантани обурили армію фанів Бейонсе

Про це пише "Ace Showbiz".


"Я гадаю, що Адель перемогла, бо вміє співати. Із усією повагою до нашої сестри Бейонсе, Бейонсе дуже милує око, і це такий більш модельний тип музики – музика, щоби демонструвати сукню – вона не співачка-співачка, з усією моєю до неї повагою", - заявив Сантана.

Уточнюючий коментар він згодом розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Мій намір був привітати Адель у її дивовижний вечір "Греммі". Мій коментар щодо Бейонсе, на жаль, був вирваний із контексту. Я глибоко поважаю її я артистку та як людину. Вона заслуговує на всі винагороди, які отримує. Я бажаю Бейонсе та її родині усього найкращого", - зазначив музикант.

Нагадаємо, сама Адель, коли їй вручали статуетку за "Альбом року", заявила, що насправді цю відзнаку мала б отримати Бейонсе, чий альбом "Lemonade" її вразив, і яку вона обожнює.

Адель навіть розломила свою статуетку на дві частини, щоправда, поки невідомо, чи подарувала вона половинку Бейонсе.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів