8-річних онучок Елвіса Преслі забрали з сім'ї через дитяче порно

17 лютого 2017, 12:20

Соціальні служби американського штату Каліфорнія  прийняли рішення про вилучення з сім'ї  8-річних двійнят Фінлі та Харпер, доньок Лізи Марії Преслі.

У комп’ютері їхнього батька, Майкла Локвуда виявили дитяче порно. На шокуючі фото та відео натрапила сама Ліза Марія. До справи вже підключили поліцію.

Про це пише "The Daily Mail".

 Ліза Марія Преслі з мамою Прісциллою та дітьми

Єдина дочка Елвіса Преслі та Локвуд саме перебувають у процесі розлучення.

"Я була шокована та нажахана, мене просто вивернуло", - так описала 49-річна Ліза Марія свої емоції після страшної знахідки.

Поліція Беверлі-Хіллз вилучила усі девайси, що належали Локвуду та лишалися в домі Преслі, й вивчає їхній вміст. Як зазначила Ліза Марія, вона боїться, що там буде знайдено щось іще гірше.

Майкл Локвуд – четвертий чоловік дочки Преслі. Вони одружилися в 2006-му, а в 2008-му на світ з'явилися двійнята.

 Фінлі та Харпер із бабунею

Улітку 2016-го року пара вирішила розлучитися і відтоді судиться за гроші. Локвуд вимагає, щоби колишня дружина платила йому подружні аліменти, по 40 тисяч доларів щомісяця, хай це і суперечить умовам їхнього шлюбного контракту.

Ліза Марія, у свою чергу, ні копійчини йому давати не бажає та жаліється на те, що від багатомільйонного батькового спадку лишилося дуже мало, і вона сама бідує.

Про маленьких Фінлі та Харпер нині піклується Департамент у справах дітей та сім'ї. Судове засідання, на якому вирішуватиметься подальша доля дітей, призначено на березень.

Як відомо, в Лізи Марії Преслі, котра раніше була заміжня за Майклом Джексоном та Ніколасом Кейджем, також є вже дорослі син Бенджамін і донька Райлі.

Фото з Twitter Лізи Марії та Instagram Прісцилли Преслі 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів