Екс Кейт Хадсон її коштом побореться за свої батьківські права

2 березня 2017, 10:18

Колишній чоловік американської актриси Кейт Хадсон, Кріс Робінсон звернувся до суду з проханням переглянути умови спільної опіки над їхнім 13-річним сином Райдером.

50-річний музикант хоче, щоби спеціалісти визначили, з ким із батьків скільки часу в ідеалі має проводити хлопець, та дали відповідні рекомендації. Причому за весь цей "апдейт" 7,5 тисячі доларів наперед повинна заплатити Хадсон.

Кейт Хадсон із ексом "ділитимуть" 13-річного сина в суді

Відповідні документи, де Хадсон фігурує як відповідач, Робінсон на початку лютого подав до Вищого суду Каліфорнії, повідомляє "The Daily Mail".

Як зазначено в паперах, і батько, і мати Райдера дали згоду на проведення фахівцем (вочевидь, психологом) інтерв’ю з хлопчиком, щоби можна було знайти оптимальне для нього рішення. Рекомендації стосуватимуться подальшого проживання Райдера та графіка побачень.


Кейт і Кріс також нададуть для оцінки повну інформацію про стан свого здоров'я, як фізичного, так і психічного, відомості про освіту, роботу тощо. За вимогою колишнє подружжя повинне буде пройти психологічну перевірку, тести на алкоголь та наркотики.

Кейт та Райдер

Водночас суд дає батькам Райдера час на полюбовне вирішення спірних питань, до 30-го червня.

"Райдер нині у вразливому віці, і він хоче бути зі своїм татом", - пояснило джерело видання "US Magazine".

Як відомо, Хадсон і Робінсон розлучилися, коли Райдерові було 2 роки, та домовилися про спільну опіку над дитиною. У 2009-му музикант знову одружився, і має 7-річну доньку.

Нагадаємо, в 37-річної Кейт є й молодший син Бінгем від фронтмена "Muse" Метта Белламі. Йому 5.

Фото з Instagram Хадсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів