"Тюхтій" Тімберлейк отримав нагороду від інтернет-радіо

6 березня 2017, 12:19

У Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія вручення винагород "iHeartRadio Music Awards".

"Піснею року" визнали композицію Джастіна Тімберлейка "Can't Stop The Feeling". Приймаючи статуетку, артист виголосив промову про те, що не треба боятися бути інакшим. Зі слів Джастіна, саме про інакшість та єднання його пісня.

Про це повідомляє "Contact Music", а повний перелік переможців є на сайті "iHeartRadio".

Пісню Тімберлейка визнали найкращою

"Якщо ти чорний чи коричневий, чи гей, чи лесбійка, чи транс, або, може, ти просто хлопчик-тюхтій із Теннессі, який співає…", - почав Джастін, маючи на увазі себе.


"Усі, хто ставляться до тебе не по-доброму, чинять так лише тому, що вони бояться, або тому, що їх навчили боятися того, наскільки ти важливий. Бути інакшим означає здійснювати зміни. Тож ідуть вони нах…й", - підсумував співак.

"Артисткою року" проголосили Адель, "Артистом року" - Джастіна Бібера, а "Найкращим гуртом року" - "twenty one pilots". Також цей колектив отримав звання "Альтернативного рок-гурту року" та повіз додому статуетки за "Альтернативну рок-пісню року" ("Heathens") та "Альтернативний рок-альбом" ("Blurryface").

Кеті Перрі вийшла в люди "соло" вперше після розриву з Блумом

"Найкращими новими артистами" та "Найкращими новими поп-артистами" визнали гурт "The Chainsmokers".

"R&B-піснею року" стала спільна композиція Ріанни та Дрейка "Work". Також барбадоську співачку нагородили за "Альбом року" – "Anti".

Дрейк став "Хіп-хоп-артистом року", а от звання "Найкращого нового хіп-хоп артиста" виборов Chance The Rapper.

Майлі Сайрус підтримувала свою меншу сестру Ноа, яка виступала на церемонії

"Рок-піснею року" стала "Bang Bang" гурту "Green Day", "Рок-артистом року" - "Disturbed", а "Рок-альбомом року" - творіння гурту "Metallica" "Hardwired... to Self-Destruct".

Бруно Марс став "Інноватором року". Гурт "Coldplay" нагородили за найкращий гастрольний тур, Зейна Маліка – за "Найкращий відеокліп" (на пісню "Pillowtalk").

Пісня Джастіна Бібера "Love Yourself" здобула приз за найкращі слова, а композиція "5 Seconds of Summer" "Girls Talk Boys", написана для рімейку "Мисливців на привидів", стала "Найкращою піснею з фільму".

Гьорлзбенд "Fifth Harmony" нагородили за "Найкращу армію фанатів", "гармонізаторів".

"Fifth Harmony" можуть пишатися своїми фанатами

Нагадаємо, що до переможної пісні Тімберлейка, то видання "Time", навпаки, визнало її найгіршою в 2016-му році.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів