Йохансон подала на розлучення й воюватиме за дитину - ЗМІ

8 березня 2017, 10:13

Американська акторка Скарлетт Йохансон офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком Роменом Доріаком. І попереду в пари судова війна за опіку над спільною донькою, Роуз Дороті.

Про це стало відомо "Page Six".

Заяву до Вищого суду Манхеттена Йохансон подала 7-го березня, вказавши, що її шлюб "незворотньо зруйнований". Актриса попросила, щоби право переважної опіки над 2-річною Роуз Дороті Доріак віддали їй.

Між тим адвокат Ромена, Гарольд Майєрсон, уже повідомив про те, що його клієнт на це не пристане.


"Він хоче переїхати до Франції зі своєю донькою, а пані Йохансон багато подорожує", - пояснив юрист.

Скарлетт Йохансон таки розлучається

Як висловився Майєрсон, судовий процес обіцяє бути "цікавим".

Зі слів джерел, вирішивши розійтися, Скарлетт і Ромен спершу домовилися, що з кожним із них маленька Роуз житиме по тижню. Також акторка планувала брати дівчинку з собою у закордонні подорожі, наприклад, на зйомки до Нової Зеландії.

Одначе саме Йохансон згодом і стала тим, кого не влаштував такий стан речей. Вона зажадала, щоби Роуз проводила з нею три дні, а з Доріаком – два.

"Дитину перекидали туди-сюди", - констатував інформатор.

Запротестував проти нового розпорядку і Доріак. Адже його власне життя почало крутитися навколо графіка Йохансон. Тож тепер парі доведеться вирішувати питання опіки у суді.

Нагадаємо, інформація про те, що Йохансон і Доріак розійшлися, з'явилася наприкінці січня. Одначе пара, чий шлюб тривав два роки, продовжувала з'являтися разом на публіці, демонструючи, що лишилася в добрих стосунках.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів