44-річна Пелтроу показала фігуру та розповіла про чисте життя

9 березня 2017, 14:59

Американська акторка Гвінет Пелтроу показала свою струнку фігурку на сторінках глянцю, а в інтерв’ю розказала про те, що спонукало її шукати спосіб зробити своє життя якомога "чистішим", як вона ставиться до вітамінів та до того, що дехто вважає її вчинки божевільними.

Про це йдеться в інтерв'ю 44-річної кінозірки "Women's Health".

Як розповіла Гвінет, вона вперше замислилася про те, як впливають на наше здоров'я токсини з середовища, що нас оточує, коли в 1998-му році в її батька виявили рак.

"Я почала задавати питання, і відповіді були та є жахаючими: подивіться, наприклад, на графіки кореляції використання пестицидів та будь-якими захворюваннями. Це пригнічує. Із цього дослідження розпочався мій шлях. Я хочу бути здоровою, почуватися якомога здоровішою", - поділилася зірка.


Гвінет знялася в купальнику та розказала про шлях до здоров'я

Відкриваючи для себе нові нетоксичні продукти та корисні процедури, Пелтроу обов’язково ділиться цим знанням із іншими людьми. І їй абсолютно байдуже, якщо хтось вважає божевільним те, що вона робить, наприклад, чистку вагіни.

"Якщо хтось тобі каже: "Ти цофнута, в тебе руде волосся!", а в тебе волосся каштанове, то це тебе не зачіпає. Це благословення, бути вільною він ланцюгів людського сприйняття тебе. Робота над цим – це частина здорового життя. Я досягла точки, де я собі подобаюся. Як людина, я роблю все, від мене залежне. І мені нема чого ховати", - зазначила Гвінет.

Актриса вірить у вітаміни, але наголошує на тім, що їх потрібно правильно комбінувати, в іншому випадку, як висловився один лікар, ви просто "зробите свою сечу дорожчою".

Батькова хвороба змусила актрису шукати шлях до чистішого життя

"Я дотримуюся дуже здорового харчування, тож коли я їм продукти, які пройшли технологічну обробку, та не пильную, скільки алкоголю вживаю, я відчуваю це. Але, водночас, тобі кортить смакоти, кортить веселощів – задоволення! Іноді ти дозволяєш собі безумство багетів-сиру-червоного вина – але хочеться, щоби це був свідомий вибір: "Я знаю, що від цього, імовірно, почуватимуся недобре, але сьогодні я все одно це обираю", - пояснила Пелтроу.

Також акторка розказала про те, що щоранку займається спортом. Вона вже понад 10 років є фанатом методики зіркової тренерки Трейсі Андерсон, а ще – інвестором її компанії.

"Нещодавно я додала ще й роботу з невеликою вагою, щоби вирішити проблему болю в попереку", - поділилася актриса.

Нагадаємо, як свого часу зізналася Пелтроу, її особистий харчовий "наркотик" – це картопля фрі. Якби можна було, вона б весь час її їла.

Фото з Instagram "Women's Health", прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів