На вухах Бейонсе вгледіли натяк на стать майбутніх двійнят. ФОТО

15 березня 2017, 12:11

Фанатам американської співачки Бейонсе страшенно не терпиться взнати стать її майбутніх двійнят.

І хоча батько артистки Метью вже оголосив, що дочка чекає на хлопчика та дівчинку, враховуючи їхні непрості стосунки в останні роки, і те, що екс-менеджер Бейонсе взнав про її вагітність із преси, у шанувальників лишаються сумніви щодо цього.

Днями ж Бейонсе розмістила на своєму сайті серію фото з 70-річчя свого вітчима, на яких пильні інтернет-користувачів угледіли натяк на те, що співачка чекає на двох синів. Про це пише "The Daily Mail".

Бейонсе натякнула на стать своїх майбутніх двійнят?

Річ у сережках зірки – тих самих, у яких вона знялася у кліпі на пісню "If I Were A Boy" ("Якби я була хлопцем").


Такі підозри можуть таки виявитися небезпідставними. Адже цілком у дусі Бейонсе давати крихітні підказки, перш ніж оголосити світові якусь дуже важливу новину.

Соцмережі заінтриговані, чому зірка обрала саме ці сережки

Так перед виходом свого альбому "Lemonade" співачка постила фото себе з лимонами. А на різдвяному знімку вона показувала два пальці, котрі всі сприйняли просто як знак перемоги, але ні – вона просто не готова була офіційно оголосити про свою "подвійну" вагітність.

Фани розглядають кожен рух улюбленої співачки під мікроскопом

Також на останніх фото Бейонсе можна помітити смарагдову каблучку. Імовірно, припускають у мережі, цим вона дає зрозуміти, коли чекає народження двійнят, адже смарагд вважається талісманом травня.

"Сумно, але правда, вона – майстер таємних кодів та правдивих значень, які за ними ховає", - зазначають користувачі соцмереж.

Бейонсе з мамою та вітчимом

"А що, як вона знає, що всі слідкують за її прихованими посланнями, і намагається збити нас із пантелику", - таку версію в Інтернеті теж озвучують.

Нагадаємо, про те, що їхній із Jay-Z первісток, донька Блю Айві скоро отримає двох сіблінгів, Бейонсе оголосила, запостивши в Instagram своє фото в спідньому, де в неї вже видно величенький живіт.

Фото з сайту Бейонсе та з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів