CБУ перевірить виступ мами Лободи на російському каналі

17 березня 2017, 15:07

Схоже, програма присвячена співачці Світлані Лободі на російському телебаченні, таки вилізе родині Свєта боком. А точніше мамі артистки - депутатці Ірпінської міської ради Наталії Лободі.

СБУ вже взялися перевіряти телевізійний виступ жінки. Про це повідомив голова СБУ Василь Грицак, пише "ТСН".

"Я не бачив цю передачу, взагалі не встигаю дивитися телевізор. Але скажу одне, що про цю історію мені відомо, я доручив перевірити, що ж було на цій передачі, які там були конкретні факти. Ми не можемо судити людину за якісь наміри. Мають бути конкретні факти, це або висловлювання, або дії. В залежності від того, буде прийняте Службою безпеки відповідне рішення", - пояснив Грицак.

На оцінку дій депутатки Лободи взяли п'ять днів.


За маму Лободи узялася СБУ

Речник СБУ також не виключає, що для повного аналізу дій мами Світлани Лободи підключать юристів. Ті проведуть юридичну експертизу російського шоу, яка триватиме місяць.

Нагадаємо, нещодавно російський телеведучий Андрій Малахов присвятив цілу програму "Пусть говорят" Лободі.

На шоу приїхали екс-чоловік Свєти й її мама. Наталія Лобода спекла для програми торт та отримала квіти від співака Миколи Баскова.

Поява депутатки на російському каналі обурила мешканців Ірпеня й вони попросили депутатів Верховної Ради та СБУ оцінити дії мами Лободи.

Зокрема, 23-го березня відбудеться сесія міськради Ірпеня, де мають оцінити дії жінки.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів