Екс-"перчинка" Мел Бі подала на розлучення – ЗМІ

21 березня 2017, 11:35

Британська співачка Мелані Белафонте, вона ж Мел Бі зі "Spice Girls" розлучається зі своїм чоловіком Стівеном.

Їхній шлюб тривав 10 років.

Видання "People" ознайомилося з копіями паперів про розлучення, що їх подала 41-річна Мел. Датою фактичного розставання з чоловіком вона вказала 28-е грудня.

Мел Бі подала на розлучення

Співачка згодна на спільну опіку над їхньою зі Стівеном 5-річною донькою Медісон. Але не бажає, щоби суд призначав подружні аліменти.


Цікаво, що ще в лютому Мел Бі постила у Instagram фото, на якому цьомає Стівена у щічку, та ніжно вітала з днем народження.

"Мій маленький-миленький, ми пройшли через усе, що зазвичай розбиває пари, але на інший бік ми вийшли сильнішими. Ти кохав мене ще до того, як я сама навчилася себе любити. Ти – мій світ, милий, та не забуваймо, що ти й трішки засранець", - грайливо написала тоді артистка.

Доньці подружжя 5 років

Як відомо, Мелані й Стівен одружилися в 2007-му році після 5 місяців зустрічань. У грудні 2014-го році пара опинилася в центрі скандалу після того, як артистку госпіталізували з сильним болем у животі через передозування пігулками. А через кілька днів пильні телеглядачі зауважили на руках жінки синці та подряпини.

Але Белафонте публічно заявив, що закиди щодо того, що він піднімає руку на дружину, "огидні та неправдиві". Це підтвердила й сама Мел, запостивши фото різдвяної сімейної ідилії.

Як відомо, крім Медісон в артистки є дві старші доньки: 17-річна Фенікс і 9-річна Енджел.

Фото з Instagram Мел Бі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів