Джорджа Майкла таємно поховали – ЗМІ

28 березня 2017, 12:07

Подейкують, тіло британського співака Джорджа Майкла, якого не стало наприкінці грудня 2016-го року, нарешті віддали землі.

Рідним покійного артиста вдалося провести похорон в абсолютній таємниці. У каплиці на церемонії прощання були присутні лише 30 осіб.

Про це пише "The Dail Mail".

Імовірно, Джорджа поховали на цвинтарі Хайгейт у Північному Лондоні поруч із його матір'ю Леслі. Жодних офіційних оголошень від представників покійної зірки не було, але припускається, що похорон відбувся в котрийсь із днів, наближений до Дня матері (26-го березня).


Джордж Майкл зі своїм бойфрендом Фаді Фавазом

Тим часом Фаді Фаваз, колишній бойфренд артиста запостив у соцмережах фотографію церковного двору в сутінках. Шанувальники Майкла одразу ж запідозрили, що це знімок із похорону, хоча він і підписав, що це церква у Біконсфілді, повз яку від проїжджав, і яка йому сподобалася.

Іще більше Фаді заінтригував інтернет-користувачів, 28-го березня перепостивши статтю про те, що похорон Джорджа Майкла буде секретним та малолюдним.

"Дев'ять днів тому", - коротко підписав Фаваз, змусивши всіх запідозрити, що співака поховали 9 днів тому.

Нагадаємо, джерела повідомляли, що рідні Джорджа Майкла не збиралися пускати Фаваза на його похорон.

Як відомо, артиста не могли поховати упродовж кількох місяців, бо його тіло перебувало на токсикологічній експертизі. На початку березня нарешті було офіційно оголошено, що 53-річний Майкл помер із природних причин, від захворювання серця та печінки.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів