Кардашян хоче "сурогатну" двійню, щоби переплюнути Бейонсе?

4 квітня 2017, 18:11

Подейкують, не встигли зіркові сімейства – Бейонсе з Jay-Z та Кім Кардашян із Каньє Вестом - помиритися, як між жіночками знову пробігла чорна кицька.

Дізнавшись, що співачка вагітна двійнею, Кім хутко почала роздмухувати в ЗМІ тему власної третьої дитини – котра поки що лише в проекті.

Кардашян прагне переплюнути Бей і вдасться до послуг сурогатної матері, щоби теж чимшвидше отримати двійню.

Про це стало відомо "Radar Online".


Бейонсе вважає, що Кім прагне затьмарити її вагітність

"Бей досі сердиться через те, що Кім натякнула в Інтернеті, що намагається навести третю дитину, в той самий день, коли вона оголосила, що вагітна двійнею. Саме тому вона вирішила проігнорувати великий букет від Кім та шоколад, який вона їй надіслала – а для Кім це є грубістю", - пояснив інформатор.

Також Кардашян злиться через те, що Бейонсе та Jay-Z не квапляться запрошувати її доньку Норт погратися зі своєю Блю Айві.

"На жаль, у Бей нуль бажання бути милою з Кім, а надто соціалізувати їхніх діток разом", - додав співрозмовник видання.

Тим часом Кім Кардашян зробили гінекологічну операцію, яка, як вона сподівається, поможе їй виносити третю дитину. І хоча остаточного вердикту лікарів щодо результатів хірургічного втручання поки немає, вони вважають, що ще одна вагітність буде надто небезпечною для пацієнтки.

Кардашян подумує про сурогатну матір для третьої дитини

Про це пише "The Daily Mail".

"Каньє нервувався з приводу моєї операції, і він радий, що вона позаду, і зі мною все в порядку. Він хотів би мати ще дітей, тож ми з Каньє розглянемо інші варіанти та побачимо, який нам підійде", - розказала Кардашян у черговому випуску сімейного реаліті-шоу.

Як сказала Кім своїм сестрам, вона дедалі більше схиляється до варіанту сурогатної матері.

"Поговоривши з Каньє, я розумію, що завжди знала, що сурогатне материнство – це варіант, але не думала, що він настільки реальний… А тепер я відчуваю, що це – моя реальність. Відчуваю, що сурогатне материнство – єдиний мій варіант", - зізналася вона.

До слова, Кім не стала приховувати від телеглядачів і таких інтимних подробиць, як і те, що після операції в неї стояв сечовий катетер, бо сама вона не могла пісяти.

Нагадаємо, хірурги мали прибрати з матки Кардашян рубцеву тканину та ліквідувати отвір, що лишився через прирощення плаценти.

Фото з Instagram Бейонсе і Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів