Зірка "Друзів" поставив шлюб "на паузу" й узявся боротися з сексуальними домаганнями

6 квітня 2017, 11:37

Зірка серіалу "Друзі" американський актор Девід Швіммер та його дружина Зої Бакмен вирішили зробити паузу в стосунках.

Із заявою про це Швіммер і Бакмен, шлюб яких триває уже шість років, виступили в "Us Weekly".

"З великою любов'ю, повагою і дружбою ми вирішили провести деякий час окремо один від одного, щоб визначити майбутнє наших відносин", - наголосила пара.

Актор і фотограф мають 6-річну доньку Клео. Тому їм важливо, аби дитині було комфортно у період, поки батьки будуть не разом.


"Наш пріоритет, звичайно, - щастя і благополуччя нашої дочки в цей непростий час. І тому ми просимо вашої підтримки і поваги до нашого приватного життя, оскільки ми продовжуємо виховувати її разом, розпочинаючи цю нову главу в нашій родині", - додали Девід і Зої.

Девід і Зої вирішили пожити окремо

50-річний актор і 31-річна фотограф познайомилися в 2007-му році в Лондоні. Заради Швіммера Бакмен переїхала з рідної Великобританії до Лос-Анджелеса.

До слова, до того як оголосити про перерву в шлюбі Девід Швіммер організував кампанію проти сексуальних домагань, і причина цього - гіркий досвід членів його сім'ї.

"Я чув кілька історій про сексуальні домагання від моєї мами, коли був ще хлопчиськом. Кожна жінка в моєму житті і моїй родині піддавалася сексуальним домаганням, крім, слава Богу, моєї дочки, якій тільки шість років", - цитує актора "Page Six".

Швіммер став виконавчим продюсером низки невеликих відеороликів, в яких показують сигнали сексуальних домагань.

У промо кампанії, яка навіть отримала свій хештег #ThatsHarassment знялися Синтія Ніксон, Еммі Россум, Крістель Алонсо і сам Девід Швіммер.

Сюжет кожного з шести роликів під назвами "Актор", "Бос", "Співробітник", "Доктор", "Фотограф" і "Поліцейський" заснований на реальних подіях, що відбулися в житті когось із близьких Девіда або його друзів.

"В процес зйомок цього відеоряду я зрозумів, як непросто бути жінкою в наші дні. Багато жінок навіть не підозрюють, що до них ставляться як до сексуального об'єкту. Це відбувається, коли, наприклад, під час влаштування на роботу оцінюють не якість знань, а зовнішність. Ставлення до жінок і чоловіків часом різне", - наголосив Девід.

Нагадаємо, раніше Швіммер розповів, що між "друзями" був секс.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів