Джанет Джексон вирвалася з "диктатури" чоловіка?

10 квітня 2017, 13:18

Подейкують, шлюб американської співачки Джанет Джексон із катарським мільярдером Віссамом Аль-Мана вже давно перестав бути щасливим.

Під час вагітності та після народження первістка 50-річна артистка фактично перетворилася на бранку чоловіка-мусульманина та жила під його суворим диктатом.

Про це розказали джерела "The Daily Mail".

"Раніше вона вже дозволила йому диктувати їй, у чому їй з'являтися на публіці та як виступати на концертах. Це доводило її до шалу, вона відчувала, що втрачає своїх шанувальників", - зазначив інформатор.


Але коли Джексон вдалося завагітніти, контроль Вісса над дружиною став іще жорсткішим. Вона лічені рази з'являлася на людях і вбиралася в закрите традиційне мусульманське вбрання. А коли на світ з'явився син Ейсса, чоловік буцімто взагалі заборонив Джанет покидати маєток, доки вона годує дитину груддю.

Джанет із чоловіком у жовтні 2016-го

Джексон нарешті усвідомила, якою величезною є різниця їхніх культур, і наскільки погляди Вісса на батьківство різняться з її власними.

Ще більше загострив ситуацію приїзд до Лондона матері Джанет, Кетрін, котра втекла від знущань свого племінника Трента. Співачка розривалася між нею та малям, тоді як Аль-Мана було байдуже до проблем тещі.

"Ось тоді Джанет вирішила, що повернення нема", - підсумувало джерело.

Як відомо, Джексон та Аль-Мана познайомилися в 2010-му році на відкритті готелю в Дубаї. У 2012-му пара побралася, і кажуть, що на таємному весіллі замість бучного свята з рідними та друзями наполіг саме чоловік, а Джанет поступилася.

Змінився її сценічний образ – на зміну зухвалим латексним комбінезонам у турі "Rhythm Nation" у 2014-му прийшли вільні вбрання з довгими рукавами. У жодній пісні з альбому Джанет "Unbreakable" 2015-го року немає слова "секс". На початку 2016-го артистка скасувала свій гастрольний тур, пояснивши це тим, що вони з чоловіком збираються завести дитину.

Нагадаємо, свого первістка Джексон та Аль-Мана назвали Ейсса, що означає "Бог – це спасіння". Через три місяці після народження хлопчика його батьки буцімто прийняли рішення розлучитися.

Прінтскрін з сайту "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів