Едуард Романюта запрошує на Гранд Євро Паті

21 квітня 2017, 13:00

12 травня, напередодні грандіозного фіналу Євробачення 2017в Києві, в одному з найбільших розважальних комплексів столиці України "Olmeca Plage" пройде масштабна модна вечірка, яку на честь конкурсу організовує молодий український виконавець, телеведучий, учасник Євробачення 2015 Едуард Романюта!


Артистам міжнародного фіналу ще тільки належить стати зірками Європи, а на свою Grand Euro Party Едуард Романюта запросив своїх кращих друзів
-виконавців, які уже прославили свої країни на весь світ. Це:

Переможниця Євробачення 1998 Dana International (Ізраїль)

Переможниця Євробачення 2013 Emmelie De Forest (Данія)


Переможець Євробачення 2011 Eldar Gasimov (Азербайджан)

Своїми новими хітами порадують справжні європейські зірки з Румунії: Morandi та Alexandra Stan.

Сюрпризи для українських шанувальників приготують учасниця Євробачення 2016 і 2011, ведуча Дитячого Євробачення 2015 Poli Genova (Болгарія), найяскравіші учасники Євробачення 2015 Євробачення 2015 Nina Sublatti (Грузія) і Bojana Stamenov (Сербія).

На святі різноманітності також виступлять Anna Nikonova (Україна), спеціальний гість DJ M.E.G. і ряд конкурсантів Євробачення 2017 года!

Сам же Едуард Романюта порадує глядачів своїм хітами I Want Your Love, Reckless, I'll Never Let Go, Get Real With My Heart, Conspiracy, Bad Thing і прем'єрою нового радіохіта Million!

Сцена шоу в "Olmeca Plage" нічим не поступатиметься головній сцені Євробачення в МВЦ, адже в її створенні також задіяна компанія Feyeria! Це - 100 кв.м екранів, понад 300 найкращих зразків освітлювального обладнання, професійний VJ і Sonic L-Acoustics, VDOSC, піротехніка, лазерне шоу.

Концерт транслюватиметься в прямому ефірі на Youtube в HD якості. Професійна телевізійна зйомка вийде в ефір національного суспільного мовника UA: Перший.

Едуард Романюта кличе в гості всіх своїх друзів - а отже і ВАС! Приходьте, щоб поринути в атмосферу Євробачення!

Поспішайте придбати квитки на

https://kiev.karabas.com/grand-euro-party

https://www.concert.ua/eventpage/eduard-romanyuta

https://kasa.in.ua/grand-euro-party-kyiv

Ціна квитків від 200 до 5000 грн.

Першим 100 дівчатам коктейль Lillet Melody в подарунок!

Дивіться промо-ролик GRAND EURO PARTY

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів