Дочку президента Киргизстану зацькували за фото грудного вигодовування

18 квітня 2017, 18:26

Дочка президент Киргизстану Алмазбека Атамбаєва Алія Шагієва змушена була видалити свої сторінки у соцмережах.

20-річну дівчину фактично зацькували за те, що вона опублікувала фотографію того, як вона годує свого новонародженого сина Таіра, пишуть "РИА Новости".

Після того, як 20-го березня Алія народила первістка й почала активно писати про свої відчуття і проблеми материнства, її блогом зацікавилися світові ЗМІ. Сторінка дочки президентастала найбільш відвідуваною у Киргизстані.

Та знайшлося чимало недоброзичливців, які весь час критикували Шагієву за відверті фото. Зокрема, за знімок грудного вигодовування.


Саме це фото Алії викликало хвилю критики

На додачу, Алія ще й писала про гендерну нерівність і дискримінацію годуючих матерів.

"Годування дитини "на вимогу" є найбільш фізіологічно корисним способом, а ось ситуація, коли дитина отримує їжу, встигнувши посиніти від плачу, є травматичною", - писала вона.

Після цього дівчину звинуватили у тому, що вона "зганьбила свою сім'ю", про що написало впливове британське видання "The Daily Mail".

18-го квітня Алія повідомила, що закриває всі свої сторінки, залишивши тільки одну.

"Це моя єдина особиста сторінка в мережі, на якій більше нічого не з'явиться. Я тут для спілкування з людьми, для ведення сторінки за творчістю "остатки честности" і заради новин груп, на які підписана. Чесність нікому не потрібна", - заявила молода матуся.

Нагадаємо, раніше доньку президента Киргизстану вже критикували за вагітне фото у спідньому.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів