Селін Діон про покійного чоловіка: Я довіку за ним тужитиму

20 квітня 2017, 18:05

Канадська співачка Селін Діон розповіла про те, як тужить вона за своїм покійним чоловіком Рене Анджелілом та як щодня бачить його у їхніх синах.

Щоби їй не було так самотньо, зіркова мама спить в одному ліжку з 6-річними двійнятами Нельсоном та Едді.

Про це Селін розповіла в ток-шоу та в інтерв’ю "The Sun", пишуть "The Daily Mail" та "The Mirror".

"Мені надзвичайно пощастило, що він був моїм чоловіком та подарував мені трьох дітей. Я бачу його в них щодня. Рене ніколи мене не покине. Він завжди  моєму серці", - поділилася співачка.

"Можливо, я тужитиму решту мого життя. Я показала моїм дітям, як утриматися на ногах (у горі). Мама тут. Але тато у їхніх серцях. Я надзвичайно пишаюся моїми дітьми", - додала Діон.

Як зізналася артистка, раніше одну з найвідоміших своїх композицій, "My Heart Will Go On" вона виконувала для своїх шанувальників, а тепер співає цю пісню заради своєї сім'ї.

Селін Діон бачить покійного чоловіка у їхніх дітях

Діон вважає, що їй зарано думати про те, щоби впустити іншого чоловіка у своє життя, бо вона кохає лише Рене та відчуває себе заміжньою за ним. Адже він лишається єдиним чоловіком, якого вона коли-небудь цілувала.

Від свого первістка, 16-річного Рене-Чарльза Селін вона не вимагає, щоби він замінив батьківську фігуру для молодших братів. Проте тепер він – головний чоловік у домі. А малі допомагають мамі почуватися не такою самотньою.

"Я організовую себе так, щоби не почуватися самотньою. Тож я придбала велике-велике ліжко і сплю з моїми двійнятами. Вони дуже втішають мене. Мені треба, щоб вони були поруч", - пояснила Діон.

"Коли настане час, і вони скажуть, що хочуть власну кімнату, вона готова. Але ми багато дивимося телевізор разом. Я відкриваю Діснея", - додала вона.

Нагадаємо, раніше Селін Діон казала, що відчуває присутність коханого поруч із собою на сцені кожного вечора.

Фото з Instagram Селін Діон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів