Модель плюс-сайз Тесс Холлідей образив таксист. ВІДЕО

21 квітня 2017, 14:25

Американська кралечка з пишними формами Тесс Холлідей закликає бойкотувати службу таксі, чий водій образив її.

Таксист дозволив собі розкритикувати модель плюс-сайз за її надмірну вагу. Це дуже обурило Тесс, про що вона написала в Instagram під відео, знятому в таксі.

Тесс натрапила на дивного таксиста

"Гей, Uber, я більше не буду користуватися вашими послугами, щоб мене не розпитували, чому я така жирна і не говорили, що мені треба схуднути, тому що я, бачте, виглядаю не здорово. Ніхто не повинен терпіти таке на будь-якому рівні послуг - і таких, які надаєте ви. Так, я жирна. Але у мене також товстий гаманець, який я більше не буду використовувати для вашої служби. Ніколи", - заявила Тесс.

Hey @uber I don't pay more to use your "black car" service to be told that there's no way I could possibly be healthy because I'm fat & then questioning it. No one should have to tolerate this at any level of the services you offer. I'm fat. I also have a fat wallet & will no longer be using your services. Ever. Also after I told him I was healthy he turned the radio off & changed the subject. #putmymoneywheremymouthis #uberdriver #uber Edited to add: saying my driver is fat was obviously being used as a descriptor & not to insult him. Also I did not show his face or use his name when filming, it was to be able to show what I deal with daily & why this behavior is unacceptable from anyone.

Публикация от Plus Model🎀Mom 🎀Feminist🎠 (@tessholliday) Апр 18 2017 в 4:29 PDT

"Крім того, коли я сказала водієві, що я здорова, він просто включив радіо і змінив тему", - додала модель.


Холлідей потім додала, що навмисне не показала обличчя водія й не назвала його імені. А цим відео вона просто хотіла розповісти, з чим їй доводиться стикатися щодня через свої форми.

Модель обурена поведінкою водія

Цікаво, що Uber відреагував на скандал миттєво, пише "E! Online".

На офіційній сторінці сервісу з'явилося повідомлення, в якому вони закликають водіїв і пасажирів бути толерантними і відноситься один до одного з взаємоповагою.

Нагадаємо, нещодавно Тесс Холлідей порадувала прихильників селфі у спідньому.

Фото і відео з Instagram Тесс Холлідей

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів