Вакарчук віддав вініл, а ONUKA вінок на підтримку вуличної музики

25 квітня 2017, 16:32

Низка музикантів, серед яких лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, гурт "Dakh Daughters", співачка й письменниця Ірена Карпа та ONUKA, підтримали фестиваль День Вуличної Музики.

Зірки виступлять на вулиці в рамках музичного волонтерського проекту, який відбудеться 20-го травня.

Цього року День Вуличної Музики охопить 40 українських міст. Серед "новачків" такі міста, як Бориспіль, Новоград-Волинський, Ромни, Канів, Лохвиця, Суми, Олександрія, Охтрика, Гадяч, Прилуки, Сміла, Острог, Кропивницький, Полтава, Кам’янське, Ватутіно, Купянськ, Городище, Новгородівка, а також Сєвєродонецьк.

Вакарчук ще з 2014-го року підтримує проект

У квітні команда проекту запустила власну краудфандингову платформу для збору коштів на проведення фестивалю. А музиканти надали особисті речі, диски з автографами та інші подарунки благодійникам, які фондуватимуть кошти в День Вуличної Музики.


Карпа приїде на День Вуличної Музики

Зокрема, серед зіркових подарунків: вінок від ONUKA з кліпу "VIDLIK", вінілові платівки "Брюссель" з підписом Святослава Вакарчука, диск гурту Океан Ельзи "Найкраще" з автографом, пластик з робочого барабану Дениса Глініна, на якому писався альбом "ОЕ" "Без меж", книжки Ірени Карпи, диски з автографами від "Qarpa", "Dakh Daughters", Христини Соловій тощо.

Ната Жижченко, вона ж ONUKA, також серед тих, хто підтримав захід

Як відомо, перший День Вуличної Музики відбувся в 2014-му році. Тоді вперше Вакарчук і Карпа прийшли виступати на Пейзажну алею у Києві на рівні з іншими музикантами професіоналами та аматорами і цим привернули додаткову увагу до події.

Фото з Facebook День Вуличної Музики

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів