Андерсон написала вірша про Ассанжа і надягла БДСМ-спіднє

26 квітня 2017, 12:27

Американська акторка Памела Андерсон вирішила звернутися до американського президента Дональда Трампа та британської прем'єрки Терези Мей у віршованій формі.

Вона повідала їм про свої "особливі стосунки" з засновником "WikiLeaks" Джуліаном Ассанжем та порадила зайнятися коханням утрьох.

А ще 49-річна Пем знялася в спокусливій фотосесії для бренду білизни "Coco De Mer".

Вірша Андерсон представила у своєму блозі. У ньому йдеться про те, що Америка, Великобританія та Франція могли б стати тріо та говорити про політику "романтично". Адже зараз США ніби "недолугий коханець", який шпигує за Великобританією, переслідує та підслуховує.

Пем має конкретні пропозиції для покращення взаємин цієї "пари": треба припинити дестабілізацію ситуації на Близькому Сході, дати іншим країнам приклад зі скорочення кількості озброєння, перестати зловживати шпигунством тощо.

Нагадаємо, Памела цілком упевнена, що Ассанж не винен у сексуальних домаганнях та зґвалтуванні, які йому закидають, і через які він уже кілька років переховується в посольстві Еквадора. Білявка вважає журналіста чудовим хлопцем та великою людиною.

Як відомо, ходять чутки, що в цих двох роман.

Фото з Instagram

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали