Емма Уотсон: Я – найгірша у світі брехуха

27 квітня 2017, 10:58

Британська акторка та модель Емма Уотсон зізналася, що хоча й заробляє собі на життя, "говорячи правду у вигаданих обставинах", у житті брехати катастрофічно не вміє.

У цьому вона зізналася в розмові з Джессікою Честейн для журналу "Interview", пише "Contact Music".

"Я – найгірша в світі брехуха", - заявила Емма.

Емма Уотсон категорично не згодна з тим, що акторство - різновид брехні

"Пригадаю, як намагалася проходити до нічних клубів, коли мені ще не було 18. Мене питали про мій вік – а мої друзі вже були у дверях, взагалі не було проблем – але я така: "Я не можу цього зробити." Це жахливо. Вони мені: "Ти ж акторка, що з тобою не так? Зберися, жінко!", - пригадала Уотсон.


Зі слів Емми, про неї часто говорять як про людину-бренд, котра в усіх напрямках своєї діяльності керується певною стратегією. Насправді ж зірка довіряє інстинктам, зокрема під час вибору ролі.

Емма довіряє своїм інстинктам

"Зазвичай це зводиться до двох речей: людина, з якою я працюю – для мене дуже важливо, хто режисер – і рядок у сценарії. Зазвичай я читаю лише один рядок і думаю: "Окей. Я мушу вимовити цей рядок. Мушу розказати цю історію", - поділилася акторка.

"Якщо такого рядку немає, навіть якщо історія прекрасна, я завжди трохи скептична. Коли я йшла проти моїх інстинктів, це ставало катастрофою", - додала Емма.

Нагадаємо, так Уотсон відмовилася від ролі Попелюшки і не жаліє, бо "феміністка" Белль із "Красуні та чудовиська" їй ближча.

Фото з Instagram "Interview"


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів