Положинський, "Kozak System" і Ярмак написали пісню про друга. ВІДЕО

27 квітня 2017, 16:01

Гурт "Kozak System" та репер Ярмак представили кліп на спільну пісню "Мій друг".

Та руку, а точніше слово, до пісні додав і лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський.

Адже текст нової пісні "Мій Друг" написали в різні часи декілька авторів: хіп-хоп виконавець Ярмак, трубач "Kozak System" Сергій Соловій і Сашко Положиснький. Складний на перший погляд симбіоз авторів і додав цілісності фінальній версії композиції.

Музиканти представили спільну пісню

"Кілька років тому я запропонував для виконання кілька моїх пісень новоствореному тоді гурту "Kozak System". Дві з них хлопці вже "показали" широкому загалу - то були "давніша" "Партія Снайперів" і "новіша" "Битим Склом". Та одна пісня все не знаходила свого звучання, хоч і дуже мені подобалася. І це, чесно кажучи, мене дещо мучило - пісня є, а ніхто не чує!" - сказав Положинський.


За словами "Kozak System" і Ярмака "Мій друг" - це про дружбу, потужний об’єднуючий фактор, якого так бракує в українському соціумі, про плинність часу, про нашу заклопотаність та метушливість, про повагу та любов до ближнього, про відданість ідеалам та незламність позиції.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Щодо відео, то артистки вирішили піти шляхом мінімалізму та сконцентруватися на емоціях людей. Тому за основу були взяті фотографії київського фотохудожника Ігоря Гайдая.

Фото прес-служби, відео YouTube


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів