Роналду відкупився від звинувачень у зґвалтуванні - ЗМІ оприлюднили докази

28 квітня 2017, 10:30

Скандал навколо звинувачення португальського футболіста Кріштіану Роналду у зґвалтуванні набирає обертів.

Поки сам футболіст називає цю історію майже 8-річної давнини "журналістською вигадкою", ЗМІ знайшли докази того, що Роналду відкупився від ймовірної жертви.

Фрагменти документів, що підтверджують факт відкупу спортсмена від звинувачень у зґвалтуванні, що мало місце у США в 2009-му році, опублікувало німецьке видання "Der Spiegel".

Редакція наводить частину листування Роналду з адвокатом Осоріо де Кастро, котрий вів переговори про суму виплати зі зґвалтованою дівчиною.


Невже Роналду таки замішаний у зґвалтуванні?

З листування виходить, що спершу представники постраждалої сторони забажали компенсацію у розмірі 660 тисяч євро. Але футболіст і його помічник відмовилися виплачувати таку суму.

Зрештою сторони зійшлися на сумі в 260 тисяч євро. Окрім цього Роналду повинен був оплатити ще й роботу посередників і юристів.

Німецьке видання також опублікувало документ про грошовий переказ, підписаний знаменитим португальцем.

За інформацією журналістів, зґвалтування сталося 13-го червня 2009-го року в Лас-Вегасі, де Роналду саме перебував на відпочинку з сім'єю.

Нагадаємо, вперше про ймовірне сексуальне насилля з боку відомого футболіста було заявлено 14-го квітня. Тоді ж Роналду поспішив спростувати це й пригрозив німецькому виданню виступити проти нього за допомогою "усіх наявних в нього засобів".

Фото Twitter та Instagram Роналду

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів