Принц Вільям вимагає 1,5 мільйона євро за голі груди Кейт

3 травня 2017, 09:36

Британський принц Вільям подав до суду на французьке видання "Closer", котре у 2012-му році опублікувало фотографії гологрудої Кейт Міддлтон.

І ось через майже 5 років онук королеви Великобританії вирішив таки покарати видання за публікацію приватних знімків. Зокрема, Вільям вимагає від журналу компенсацію в 1,5 мільйона євро, повідомляє "The Telegraph".

У заяві, зачитаній під час відкриття судом кримінальної справи, принц назвав публікацію топлес-фото Міддлтон таким, що "особливо шокує".

Герцог Кембриджський заявив, що оприлюднення знімків мало "вбивчий вплив" на його родину, особливо, з огляду на те, за яких обставин померла його мати - принцеса Діана.


Принц Вільям і Кейт Міддлтон намагаються засудити французький журнал

"Фотографії нагадали нам про переслідування (папарацці), що призвело до смерті моєї матері, принцеси Діани Уельської", - цитує видання слова принца Вільяма.

У письмовій заяві, яку зачитав адвокат пари Жан Вейль, онук Єлизавети ІІ сказав: "У вересні 2012-го року моя дружина і я подумали, що ми могли б поїхати до Франції на кілька днів на віллу, що належить члену моєї родини і, таким чином, усамітнитися, користуючися правом на приватне життя".

Принц Вільям додав, що французи зазвичай шанують приватність інших осіб. Однак королівське подружжя стало жертвою папарацці.

"Особливо шокує те, яким шляхом були зроблені ці фотографії і як це порушило наше приватне життя", - зауважив він, подякувавши французькій владі за підтримку з розслідуванням.

Ці знімки дуже образили Вільяма і Кейт

Нагадаємо, скандальні знімки були зроблені папарацці в 2012-му році під час відпочинку королівського подружжя на півдні Франції. У вересні того ж року журнал оприлюднив топлес-фото Міддлтон.

Незабаром після публікації Кейт і Вільям розпочали судовий процес. А французька влада заборонила подальше відтворення знімків до початку розслідування. Проте, кадри таки потрапили до низки європейських ЗМІ.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів