Шварценеггер "зафотобомбив" туристів у Парижі. ФОТО

3 травня 2017, 16:47

Голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер відзначився у Парижі.

Зірка "Термінатора" "зіпсував" фотографію групі тайських туристів, або ж просто підклав їм "фотобомбу", повідомляє "ВВС".

Шварценеггер розважився у Парижі

Туристи саме збиралися зробити груповий знімок на тлі Ейфелевої вежі, як у кадр "вліз" Шварценеггер, який був на велосипеді, в шортах і сонцезахисних окулярах.

Цікаво, що Арнольда у той момент ніхто не впізнав. Та актор розсекретився у своєму Instagram, написавши під фото: "Спасибі туристам коло Ейфелевої вежі, що дозволили мені "врізатися" у своє фото!".

Актор у момент "фотобомбингу"

Один з туристів з тайської групи пізніше розповів журналістам, що у той момент, коли вони хотіли сфотографуватися на тлі вежі, якийсь велосипедист вліз у кадр: "Я подумав: Гей, що за задирака!".

До слова, у Парижі Шварценеггер був не просто так - він зустрівся з президентом Франції Франсуа Олландом. Глава держави вручив Арні найпрестижнішу медаль країни - медаль Почесного легіону. Актора нагородили за його екологічну роботу.

Арнольд зустрівся з Олландом і отримав медаль

Нагадаємо, нещодавно Арнольд Шварценеггер порадував шанувальникім спростуванням чуток про те, що "Термінатора" більше не буде.

Фото з Instagram Арнольда Шварценеггера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів