Майлі Сайрус сіла на іграшкового коня і заявила, що кинула травичку

5 травня 2017, 11:35

Епатажна американська співачка Майлі Сайрус заявила, що покинула вживати алкоголь і марихуану. Вона тримається вже понад три тижні.

Про це та інші зміни в своєму житті вона розказала в інтерв’ю "Billboard".

"Мені подобається оточувати себе людьми, котрі змушують мене хотіти ставати кращою, більш сформованою, відкритою. І я помічала, що це – не ті люди, що під кайфом. Я хочу бути суперчистою та чіткою, бо точно знаю, де хочу бути", - поділилася Сайрус, котра "в одну секунду" прийняла рішення відмовитися від алкоголю і трави.

"Я не курю травички вже три тижні, ніколи ще так довго не була без неї. Я не вживаю наркотиків, не п'ю, я зараз абсолютно часта! Це просто те, що я захотіла зробити. Це просто, чувак. Коли я чогось хочу, для мене це, бл…дь, просто. Але якби хтось сказав мені не курити, я би цього не зробила. Просто настав мій час", - пояснила співачка.


Сайрус дивує те, що хтось сприймає те, що вона тепер стала серйозніша та переймається політикою та захистом прав представників ЛГБТ, як чергову витівку, щоби привернути увагу. Зі слів артистки, вона ніколи й нічого не робить із цих міркувань.

До слова, зірка згадала, як з'явилася її фірмова фішка – висолоплений язик.

"Мені було так ніяково бути на червоній доріжці, і так багато цих бл…дських огидних фотографів казали мені, щоби я зробила повітряний поцілунок, але це ж не я! Я не хочу надсилати вам повітряного поцілунку. Я не знала, що зробити з моїм обличчям, тож висунула язика, і це стало такою бунтарською, панк-роковою штучкою", - поділилася Майлі.

Нагадаємо, торік Сайрус заприсяглася більше не з'являтися на червоних доріжках, доки на планеті є люди, що потерпають від голоду.

Фото з Instagram "Billboard"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів