Джеджула розповів, за що отримав майже 2,5 мільйони на "Євробаченні-2017"

9 травня 2017, 09:12

Шоумен Андрій Джеджула, котрий був ведучим червоної доріжки на церемонії відкриття пісенного конкурсу "Євробачення-2017", узявся пояснити, чому йому за це заплатили понад 2,4 мільйони гривень.

Як свідчать документи у публічному доступі, Національна телерадіокомпанія України уклала з Джеджулою договорі на понад 2 мільйони 492 тисячі гривень. Така астрономічна сума здивувала багатьох.

Тож шоумен у коментарі "Комсомольській правді в Україні" вирішив розповісти, за що він отримав такі гроші:

"Моя компанія "Djedjula MUSIC" уклала договір на організацію та проведення церемонії відкриття "Євробачення". Так що ці гроші дісталися не лише мені, а багатьом талановитим людям. Дивіться: семеро ведучих на червоній доріжці, учасники концерту на відкритті в Євроклубі - два музичних бенди: Олег Скрипка і "Друга ріка", ще оркестр НАОНІ, а це 53 особи".


Джеджула запевняє, що всі 2,5 мільйони виділили не йому одному

"Крім цього моя команда "Djedjula MUSIC", а це 8 менеджерів, з якими я постійно працюю, команда гримерів - 15 осіб, режисерсько-постановочна команда, а це ще осіб десять. Мені здається, це не мало, хоча я міг когось і упустити", - сказав Джеджула.

Він додав, що поки що з ним за роботу не розрахувалися. Більше того, Андрій заявив, що вклав свої гроші в організацію церемонії.

"Якщо чесно, наразі я проінвестував в захід свої власні гроші, але я сподіваюся, що мені всі витрати відшкодують", - сказав він.

Також Джеджула зізнався, що його команді довелося зіштовхнутися із певними проблемами під час підготовки до церемонії відкриття "Євробачення-2017". А все через те, зізнався шоумен, що у конкурсу багато людей, які приймають рішення, через що певні речі дотягувалися до останнього моменту.

"Приміром, офіційна церемонія підняття прапорів країн-учасниць. Ви бачили, як ми запускали прапори на повітряних кулях. Мені довелося це вигадувати у дуже короткий період, тому що в останній момент виявилося, що флагштоків для підняття прапорів 42-х країн виявилося недостатньо. Ну, крім флагштоків в цьому дійстві було стільки моментів, що вам це слухати не варто", - додав шоумен.

Нагадаємо, переможниці минулорічного "Євробачення" Джамалі, завдяки якій власне Україна й отримала право приймати пісенний конкурс, заборонили з'являтися на червоній доріжці відкриття музичного дійства.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів