Єва Лонгорія носить утягуюче спіднє та мотивує себе алкоголем

10 травня 2017, 12:17

Американська акторка Єва Лонгорія зізналася, що ненавидить тренування та чорний колір, а секрет її приголомшливого вигляду на урочистих заходах – утягуюча білизна.

А ще зірка покинула їсти м'ясо, а потужна мотивація у її житті – це алкоголь.

Про це Єва розповіла в інтерв’ю "Health".

Зі слів акторки, вона, головним чином, бігун, але займається ще соул-сайклом, пілатесом та йогою. Нещодавно ж дієтолог Лонгорії наказала їй додати й тренування з вагою, щоби наростити м’язову масу.


Єва Лонгорія любить бігати, а не пітніти в спортзалі

"Мені не подобаються тренування. Подобається те, як я почуваюся після тренування. Я щоразу хочу, щоби мій тренер не прийшов. Завжди думаю: "Сподіваюся, він скасує, сподіваюся, скасує", - зізналася Єва.

Коли зірці треба зробити щось таке, що вона не хоче, її мотивує чоловік, Хосе Бастон, а ще винце.

"Мій чоловік. Він полюбляє (мотивувати). Він каже: "Ми маємо це зробити". А я йому: "Я знааааю". Ми мотивуємо одне одного. Іще моя мотивація – це келих вина наприкінці дня. Я кажу собі: "Єво, якщо хочеш келих вина, то ось що нам із тобою треба зробити", - поділилася "лайфхаком" зірка.

Лонгорія, котру нещодавно через опуклий живіт запідозрили у вагітності, не приховує, що для ефектних появ на червоних доріжках вона все ж надягає утягуючу білизну, а часом і подвійну, та не дихає, коли її фотографують.

Вино - ось яка мотивація в акторки

"На нас здійснюється великий тиск, коли люди кажуть нам, як ми мусимо виглядати. І я думаю, треба заходити власну правду. Я не вважаю, що ми повинні жити згідно з цими правилами та соціальними конструкціями суспільства, де ти мусиш бути певного розміру, щоби бути гарною. Але в мене були друзі, котрі не займалися спортом та не дбали про себе, а потім у них зненацька виникали проблеми зі здоров'ям", - зазначила актриса.

Зі слів Єви, вони з Хосе деякий час "веганили", але нещодавно додали до свого раціону яйця та рибу. А от м'яса акторка не їла вже кілька місяців.

У стосунках Лонгорії та Бастона, які 21-го травня святкуватимуть першу річницю свого весілля, панує любов і злагода. Єва підозрює, що їй дістався чоловік "із 1940-х років", який перенісся в часі.

"Слухати, як він дихає – це робить мене щасливою. Я не з тих, хто каже: "Мені подобається шлюб." Мені подобається бути в шлюбі з ним. Він просто… я повірити не можу, що ми одне одного знайшли. Ми доповнюємо одне одного. Ми підтримуємо одне одного. Ми обожнюємо одне одного", - поділилася зірка, зі сміхом зізнавшись, що оточуючих від їхньої ідилії нудить.

Як відомо, Хосе – третій чоловік Єви. Про те, щоби завести дітей, мова в них поки не йде.

Фото з Instagram "Health" та Лонгорії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів