Голова українського журі "Євробачення" Рибчинський: Мене не запросили на шоу

12 травня 2017, 10:02

Голова українського журі пісенного конкурсу "Євробачення-2017" поет Юрій Рибчинський поскаржився, що його не запросили ані на саме шоу, ані на червону доріжку.

Про це він заявив у коментарі "ZN.ua".

"Мене не те, що на червону доріжку не запросили, мені поки взагалі не було як такого - навіть запрошення на сам конкурс "Євробачення". Хіба мені щодо цього потрібно звертатися до організаторів?" - сказав Рибчинський.

"Що можна говорити, якщо Джамалу не пустили на червону доріжку. У якій країні таке було? Людина виграла "Євробачення" і завдяки її проходить сам конкурс. Але цього артиста не пускають на червону доріжку, на церемонію відкриття. Це ж якийсь театр абсурду. І ми, на жаль, у цьому "театрі" посідаємо поки перше місце", - додав він.


Рибчинського не запросили на "Євробачення"

За словами Юрія Рибчинського, журі оцінює виступи конкурсантів по "монітору" й з жодним з членів журі не укладено договору. Мовляв, вони не знають взагалі на яких засадах працюють.

"Хоча я працюю в журі не перший раз і завжди така робота вважається оплачуваною", - пояснив він.

Нагадаємо, до цьогорічного журі від Україні увійшли: поет Юрій Рибчинський, призер конкурсу "Дитяче Євробачення-2013" Софія Тарасова, композитор і аранжувальник Сергій Грачов, продюсер Яна Прядко і радіоведучий Серж Гагарін.

Фото "Комсомольської правди в Україні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів