Billboard Music Awards-2017: Дрейк перевершив рекорд Адель

22 травня 2017, 08:56

Поки одна частина планети спала, в ніч з 21-го на 22 травня у Лас-Вегасі відбулося вручення престижної музичної премії Billboard Music Awards.

Цього року тріумфатором став канадський репер Дрейк. Він отримав 13 нагород, чим перевершив рекорд британки Адель, котра ще в 2012-му році зуміла взяти за раз 12 статуеток.

30-річний Дрейк цього року переміг у найпрестижніших номінаціях. Зокрема, у категорії "Найкращий артист" репер обійшов таких досвідчених суперників, як Адель, Бейонсе і Джастіна Бібера.

Дрейк - ось справжній герой вечора

Також Дрейк отримав звання "Найкращий співак", "Найкращий артист Billboard 200", "Найкращий виконавець Billboard 100", "Найкращий репер" року, а його четвертий альбом "View", випущений в 2016-му році, проголошений "Найкращим альбомом в стилі реп".


Дрейк та його рекордні 13 статуеток Billboard

Американська співачка Бейонсе не залишилася без нагород. Вагітна зірка цього року перемогла у п'яти номінаціях: "Найкраща співачка", "Найкращий турне-артист", "Найкращий R&B-виконавець", "Найкраще R&B-турне", "Найкращий R&B-альбом".

Стільки ж нагород - п'ять - і на рахунку американського дуету Twenty One Pilots. Цей колектив став "Найпопулярнішою групою", а також виграв в категорії "Найкраща пісня в стилі рок".

Дует Twenty One Pilots

Американський співак Джастін Тімберлейк оголошений лауреатом премії в категорії "Пісня, що найбільше продалася" за композицію "Can’t Stop The Feeling!". Вона ж перемогла і в номінації "Найкраща пісня для радіо".

Ветерани року гурт Metallica стали "Найкращим рок-артистом", а їхня платівка "Hardwired…To Self Destruct" перемогла у категорії "Найкращий рок-альбом".

Metallica - "Найкращий рок-гурт". Хіба є сумніви?

Співачка Шер, як і оголошувалося раніше, отримала звання "Ікона" від Billboard.

"Ікона" Шер дивувала вбранням

Нагадаємо, раніше рекорд Billboard за кількість перемог за один рік належав співачці Адель. Ще в 2012-му році британська зірка отримала аж 12 статуеток й стала тріумфаторкою премії.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів