Вдова Кріса Корнелла у відкритому листі до нього: Я боротимуся за тебе

26 травня 2017, 12:54

Дружина покійного лідера гурту Soundgarden Кріса Корнелла, який на думку судмедекспертів наклав на себе руки, написала відкритого листа вже покійному чоловіку.

Віккі Корнелл в емоційному посланні до коханого шкодує, що не була поруч із ним в його останні хвилини життя. Також удова упевнена, що Кріс не міг при пам'яті вчинити самогубство.

Лист Віккі Корнелл опубліковано виданням Billboard.

"Мій любий Крістофер, ти був найкращим батьком, чоловіком і зятем. Твоє терпіння, співчуття і любов завжди були з тобою. Ти завжди казав, що я врятувала тебе, і що ти живий завдяки мені. Моє серце світилося, коли бачило тебе щасливими, живим і мотивованим. Насолоджувався життям. Робив усе, що міг дати", - почала жінка своє звернення.


Кріс і Віккі Корнелл

"Ми прожили разом останнє десятиліття, і мені так шкода, моя любов, що я не була поруч з тобою тієї ночі. Мені шкода, що ти був сам, і я знаю, що ти б ніколи не зробив цього, мій милий Крістофер. Твої діти також знають це, тож ти можеш спочивати з миром", - додала вона.

Віккі зазначила, що попри біль вона й далі стоятиме на ногах.

"Я зламана, але й далі стоятиму за тебе, і піклуватимуся про наших чудових дітей. Я думатиму про тебе кожну хвилину кожного дня, і я боротимуся за тебе. Ти мав рацію, коли казав, що ми рідні душі. Як вже було сказано, якось наші шляхи перетнуться знову, і я знаю, що ти прийдеш, щоб знайти мене, і я чекатиму", - зауважила вона.

"Я люблю тебе більше, ніж хто-небудь коли-небудь любив кого-небудь і більше, ніж хто-небудь колись любитиме", - закінчила своє послання вдова Корнелла.

Нагадаємо, Кріс Корнелл раптово помер у 52 роки. Згодом судмедексперти підтвердили самогубство музиканта. Проте рідні не вірять, що він зробив це без впливу медичних препаратів.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів