Океан Ельзи змусив кафе безкоштовно нагодувати пенсіонерів і ветеранів АТО

29 травня 2017, 10:27

Гурт Океан Ельзи вирішив оригінально "покарати" заклад громадського харчування, який незаконно використав назву колективу у своїй рекламі.

Тепер кафе-бургерна у Кам'янець-Подільську цілий день - 31-го травня - безкоштовно годуватиме пенсіонерів і ветеранів АТО.

Про це йдеться на сторінці Океану Ельзи у Facebook.

"Вчора, 26 травня у Кам'янці-Подільському мали концерт (до речі, дякуємо за прекрасний вечір!). По дорозі на стадіон побачили цей рекламний борд... Ми були дуже здивовані таким зухвалим використанням нашого імені в рекламі без дозволу. Бо, чесно кажучи, навіть в нашій країні, де питання виконання закону ніколи не стояло, на жаль, на першому місці, з таким нечасто стикались", - йдеться у повідомленні.


Ось незаконна реклама з використанням назви ОЕ

Юристи гурту наполягали дати хід справі - позов, штраф та все інше.

"Ми ж вирішили, просто на концерті порадившись з глядачами, мешканцями міста, надати дозвіл на використання цьому закладу нашого імені на цій, конкретній рекламі за умови, що вони будуть цілий день годувати безкоштовно пенсіонерів та учасників АТО. Всі декілька тисяч глядачів це підтримали", - зазначили музиканти.

За словами Вакарчука і компанії, вони були приємно здивовані,що побачили з боку власників кафе абсолютне розуміння ситуації:

"Вони відразу вибачились, не почали щось вигадувати чи хитрувати, а зізнались, що рекламна агенція надала їм неправдиву інформацію щодо такого розміщення. А головне, що відразу і з радістю погодились на нашу пропозицію – проведення спеціальної акції в своєму закладі. Ми дякуємо власникам, не тримаємо на них ніякого зла та хочемо і їм, і всім іншим цим прикладом показати, що потрібно завжди дотримуватись правил, навіть у найменших дрібницях".

Вакарчук з колегами зуміли перевести все в добру справу

"А там, де ці правила порушені, неважливо ким - чи недобросовісним контрагентом, чи випадково, чи навіть державними чиновниками – потрібно до останнього їх відстоювати.

З цього й починається успішна європейська країна. Давайте змінювати країну разом", - додали в гурті.

Нагадаємо, нещодавно Океан Ельзи представив новий кліп.

Фото з Facebook Океану Ельзи

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів