Клуні: Якщо я пропущу народження дітей, то не зможу повернутися додому

30 травня 2017, 09:54

Американський актор Джордж Клуні не ризикує залишати кохану Амаль, яка ось-ось має народити двійню.

56-річний майбутній татусь навіть відмовився від того, аби особисто забрати премію "Aurora Prize" на церемонії в Єревані.

У коментарі People Джордж жартома пояснив причину своєї відсутності.

"Я дійсно мав бути в Єревані, але якби я приїхав туди, а моя дружина народила б двійню в цей час, то я ніколи б не зміг повернутися додому", - пожартував Клуні.


Як відомо, Амаль і Джордж очікують на появу малюків уже в червні.

Та актор нещодавно зізнався, що вони з дружиною досі не визначилися з іменами для дітлахів, пише Contact Music.

Клуні з дня на день стануть батьками

"Ні, ми ще не вибирали імен. І я розповім вам, чому... Тому що у мене були друзі, які обирали імена як у своїх батьків, а потім дитина народжується..." - сказав актор, додавши, що потім ім'я може не пасувати малюкові.

Тож, певно, Клуні вирішать як назвати дітлахів, коли ті вже з'являться на світ.

До речі, Джордж зауважив, що новина про вагітність Амаль, а потім ще й новина про двійню, змусили їх стати більш відповідальними.

"Ми вирішили бути набагато більш відповідальними, щоб уникнути небезпеки. Я більше не буду їздити до Південного Судану і Конго, а Амаль більше не буде їздити в Ірак, і вона уникатиме місць, де знає, що там небезпечно", - пояснив він.

"Раніше мені було байдуже, я б навіть сказав, що було досить захопливо побувати там, де не був жоден репортер", - додав актор.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Амаль і Джордж Клуні навіть не облаштували дитячу кімнату, бо вірять у забобони.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів