Сестра Серени Вільямс проговорилася про стать її майбутньої дитини?

1 червня 2017, 10:47

Схоже, в американської тенісистки Серени Вільямс та її нареченого Алексіса Оганяна народиться донечка.

Це недвозначно дала зрозуміти старша сестра спортсменки, Вінус, спілкуючись із журналістами. Але сама Серена запевнила, що стать малюка - сюрприз, навіть для неї самої.

Про це пише Ace Showbiz.

У Серени Вільямс буде дівчинка

На запитання, як їй хотілося, щоби її кликав малюк, Вінус відповіла: "Вона зватиме мене "улюблена тітка".


Також тенісистка заявила, що в неї та інших трьох Серениних сестер є напоготові хороші імена для племінниці.

"Звісно, ми завжди кажемо, щодня, маленька Ві, маленька Ішер, маленька Лін. Усі ми хочемо, щоби малятко назвали на нашу честь", - поділилася Вінус.

Сама ж Серена написала пост-пояснення в своєму Instagram.

"На мою думку, найкращий сюрприз - це дізнатися, хто у тебе, у той дуже особливий день, коли ти народиш", - заявила тенісистка.

Що ж до того, чому Вінус так упевнено сказала "вона", то, зі слів Серени, то такий сімейний жарт.

"Щоби прояснити те, що сказала Вінус, я з моїми сестрами постійно жартую, щоби перевірити, що ще я можу їх попросити для мене зробити. Якщо чогось хочу від однієї з моїх сестер, то кажу : "Це потрібно маленькій Вінус, маленькій Лін, маленькій Іші." Я не росла з братами, лише з сестрами, і ми завжди більше кажемо "вона", ніж "він". Хіба що коли я жартую з моїм татом чи Алексісом і намагаюся щось видурти в них. Агов, я - наймолодша з п'яти дітей. Я завжди їх дурила, що я можу сказати!, - поділилася Вільямс.

Нагадаємо, про свою вагітність Серена Вільямс оголосила на початку квітня, причому сталося це випадково. Батько її майбутньої доньки – засновник Reddit Алексіс Оганян, який покликав спортсменку заміж наприкінці 2016-го року.

Фото з Instagram Вільямс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів