Кідман показала ніжки в глянці та розповіла про жіночу солідарність

1 червня 2017, 10:46

Австралійська акторка Ніколь Кідман вважає себе інтровертом, терпіти не може текстових повідомлень та вірить у жіночу дружбу й солідарність.

Про це 49-річна зірка розповіла в інтерв’ю InStyle.

"Я завжди кажу, що коли жінки об’єднуються і працюють разом, ми дуже сильні. По-перше, бо ми дуже вірні. А по-друге, бо коли ми беремося за справу, то всі ми – багатозадачниці, і ми здатні довести її до кінця. Прекрасно, коли ти дійсно можеш здійснити проект, в основі якого лежить справжня дружба", - сказала Кідман про серіал "Велика маленька брехня", в якому знялася разом із Різ Візерспун, Лорою Дерн, Шейлін Вудлі та Зої Кравіц.

У житті дружба дуже важлива для Ніколь, і з деякими своїми подругами вона підтримує стосунки вже по 30-40 років. Одна з таких – Наомі Уоттс.


"Може, я й не бачуся з нею, але ми багато розмовляємо. Якось ми пробалакали по телефону цілу годину", - поділилася акторка.

Саме Уоттс умовляє Кідман відсвяткувати своє 50-річчя, яке буде 20-го червня, вечіркою. Натомість сама Ніколь думає обійтися прогулянкою та відпочинком на пляжі.

Попри вічний брак часу, Кідман надає перевагу живому спілкуванню з людьми, а не смс-листуванню.

"Люди пишуть мені повідомлення, а я пишу у відповідь: "Просто подзвони мені." Мені подобається чути голос. Ми з (чоловіком) Кітом ніколи не обмінюємось повідомленнями. Ми телефонуємо. Саме так ми завжди робили. Ми – стара школа", - зазначила Ніколь.

Як відомо, в Ніколь Кідман та Кіта Урбана є дві доньки, Сандей Роуз і Фейс Маргарет. Уже не перший рік ходять чутки, що пара збирається завести ще одного малюка за допомогою всиновлення або сурогатного материнства. Натомість Ніколь ще кілька років тому плекала надію на те, що зможе завагітніти сама.

Фото з Instagram InStyle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів