Метью Перрі: Мені постійно сниться нічний кошмар про "Друзів"

6 червня 2017, 13:50

Американський актор Метью Перрі, той самий Чендлер з серіалу "Друзі", упевнений, що буде краще для всіх, якщо ситком не відродять.

Про це 47-річна зірка заявив у розмові з журналістами Variety, пише Contact Music.

За словами Перрі, йому регулярно сниться кошмар на тему повернення серіалу.

"У мене є це кошмар, що весь час повторюється, - я не жартую про це. Коли я сплю, то в цьому кошмарі ми знову робимо "Друзів" і нікому це не цікаво. Ми робимо низку серій, ми повернулися, але усім на це байдуже", - почав Метью.


"Тож якщо хто-небудь запитає мене (чи треба повертати "Друзів"), то скажу - ні. Справа в тому, що ми завершили серіал на його піку. Ми не можемо стрибнути вище. Тож чому ми мусимо повертатися?" - додав актор.

Перрі бачить своє майбутнє у створенні власного телевізійного шоу. Але він визнає, що його ідеї занадто безперспективні для маленького екрану.

Як відомо, Метью Перрі разом із Дженніфер Аністон, Кортні Кокс, Лізою Кудроу, Меттом ЛеБланом і Девідом Швіммер протягом 10 років знімався в "Друзях".

Нагадаємо, нещодавно Аністон також висловилася проти відродження серіалу. На думку актриси, у сучасному світі технологій "Друзі" просто не зможуть існувати.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів