Том Йорк про розпад Radiohead: Ми не збираємося зупинятися

9 червня 2017, 14:34

Фронтмен гурту Radiohead Том Йорк вирішив заспокоїти усіх прихильників і спростував чутки про можливе завершення існування колективу.

48-річний музикант запевняє, що в нього та його колег за гуртом немає наміру прощатися зі слухачами навіть після завершення нинішнього турне 19-го липня, пише Contact Music.

"Я припустив би, що ми будемо продовжувати існувати. Я маю на увазі, що не знаю, як чи коли це станеться (розпад), але ні, ми не збираюся зупинятися. Я б *** ь, на це сподіваюся", - наголосив Том у розмові з журналом Rolling Stone.

Водночас, Йорк визнає, що планує розвивати й сольну кар'єру, тому, ймовірно, виступи з Radiohead на деякий час припиняться.

"Є ще купа речей, які я роблю сольно і які я повинен закінчити. Вони були на паузі протягом років. Та я ще не певен, чи вони виллються у щось. Це свого роду диво", - зауважив він.

Том Йорк сподівається, що Radiohed не припинить існування

"У мене зараз немає планів на другу половину року. Я маю на увазі, що тривалий час не мав змоги планувати щось, але тепер можу взятися за це. Тож намагаюся налаштувати мізки на це", - додав Том.

До слова, в червні, а саме 23-го числа, Radiohead відзначить 20-ту річницю своєї платівки "OK Computer" її перевиданням але з доповненням - у нове видання увійдуть три раніше невідомих треки: "I Promise" "Lift" та "Man Of War".

Нагадаємо, останнім часом Том Йорк почав з'являтися у ЗМІ не лише з приводу своєї творчості, а й через особисте життя: кілька місяців тому стало відомо, що лідер Radiohead має стосунки з актрисою.

Фото Instagram Radiohead

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів