Кеті Перрі до Тейлор Свіфт: Я пробачаю та прошу пробачення

11 червня 2017, 11:32

Американська співачка Кеті Перрі вирішила покласти край своїй багаторічній ворожнечі з колегою, Тейлор Свіфт.

Артистка звернулася до неї під час кількаденної відеотрансляції, яку веде зі свого будинку, пише The Daily Mail.

"Я пробачаю, я пробачаю їй і вибачаюся за все, що я колись зробила, та сподіваюся на те саме з її боку", - емоційно попросила Кеті.

"Думаю, настав час. Є важливіші справи, і реальні проблеми в світі. Розумієте, що я кажу? І я її люблю, я хочу для неї найкращого. І я вважаю, що вона – фантастична авторка пісень", - додала співачка.


Під час відвертої відеотрансляції Кеті не стримує емоцій та сліз

Під час відеотрансляції Перрі також розкрила шанувальникам багато особистого. Зокрема розказала про те, що свого часу мала суїцидальні думки, пише Ace Showbiz.

"Мені соромно за ці думки, за те, що я буваю такою пригніченою і депресивною. Я написала пісню "'By the Grace of God", бо я вірю, що існує дещо значно більше, ніж я, і я зву це Богом", - поділилася артистка.

"Ти можеш бути правою або бути коханою. Я просто хочу, щоби мене любили", - додала вона.

Іще Кеті зізналася, що лише нещодавно навчилася обійматися. Зростаючи в суворій родині з батьками-пасторами, вона завжди вважала, це чимось надто інтимним.

Нагадаємо, нещодавно Перрі розказала про те, що в юності мала деякі сексуальні експерименти з дівчиною, але карталася через свої почуття і намагалася "молитвами вигнати з себе гея".

Скріншот із відео з каналу Перрі на YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів