Адель прийшла допомогти жертвам пожежі у Лондоні. ФОТО

15 червня 2017, 10:25

Страшна пожежа, яка сталася в ніч 14-го червня в лондонській багатоповерхівці "Grenfell Tower", забравши життя щонайменше 12 осіб, шокувала людей по всьому світі.

Не лишилася байдужою й співачка Адель. Зірка стала однією з тих, хто приїхав на місце трагедії, щоби допомогти постраждалим.

Причому свій вчинок артистка жодним чином не афішувала. Її у натовпі упізнали очевидці та поділилися фотографіями в соцмережах, пише The Daily Mail.

Не заради піару, а за покликом серця: Адель прийшла підтримати постраждалих від пожежі

"Адель ходила і обіймала всіх, кого могла, щоби втішити їх", - написав один із присутніх коло палаючого будинку.


"Відчуваю велику гордість за таку скромну та щиру людину, як ви. Дуже люблю вас, королево Адель…", - твітнув інший очевидець.

Співачку просто побачили в натовпі

"Той факт, що Адель прийшла до "Grenfell Tower", не сказавши про це ні слова, доводить, якою дивовижно щирою вона є… Адель – янгол, вона заслуговує раю, найбільше серце, я так нею пишаюся", - написали в соцмережах.

Як відомо, Адель є найпопулярнішою артисткою Великої Британї та очолює рейтинг найбагатших британських зірок, молодших за 30 років.

Адель обіймала людей, яких об'єднала трагедія

Свою допомогу постраждалим від пожежі й тим, хто лишився без домівки, також запропонували й інші відомі особи. Так зірковий шеф-кухар Джеймі Олівер безкоштовно надав людям харчування в одному зі своїх ресторанів, пише The Sun.

А співачка Лілі Аллен, котра мешкає неподалік "Grenfell Tower", через Twitter запропонувала тим, кому це буде потрібно, переночувати в неї.

Нагадаємо, кілька років тому сама Лілі постраждала внаслідок вибуху газу в її трейлері.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів