Олег Винник розказав, як займається коханням на сцені

23 червня 2017, 14:05

Співак Олег Винник розповів, що коли він перебуває на сцені, його просто розриває від почуттів, відтак займається він на ній не просто співом, а коханням.

А шалена популярність артиста серед українського жіноцтва часом не дає йому спокійно поїсти борщу.

Про це Винник розповів у інтерв’ю "Отдохни".

"Я ніколи не замислювався, наприклад, що потрібно чимось надихнутися, щоби написати пісню, або де взяти енергію, щоби глядачі це відчули… Я виходжу на сцену, і мене просто розриває від почуттів, я співаю і ділюся з залою емоціями. Я не виступаю, я просто "займаюся коханням", своєю улюбленою справою", - поділився співак.


Зі своїми слушачками та слухачами Винник "займається коханням"

"Я звик до того, що постійно на виду. Наприклад, я приходжу з тренером у спортзал, люди підходять, фотографуються зі мною… А буває, що в ресторані обідаю, і весь склад офіціанток закладу пильно спостерігає за цим. Сидиш із тарілкою борщу, як на сцені!", - чи то поскаржився, чи то похвалився Олег.

А ще власник "гриви як у лева" розкрив секрет, які жінки йому подобаються.

"Як будь-який нормальний чоловік, я дивлюся на жінку з ніг до голови і проводжаю її поглядом, щоби оцінити з усіх боків. І це не якесь одкровення. Я вважаю це нормальним, і так має бути", - заявив Винник.

"Але для мене дуже важливо, щоби дівчина була не тільки вродлива, а й розумна та досить мудра. В цьому і є жіноча сила, яка зачаровує", - пояснив 43-річний співак.

Нагадаємо, своє тіло, яке являється шанувальницям у солодких снах, Олег регулярно тренує в спортзалі.

Фото "Отдохни"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів