Джонні Депп перепросив за "убивчий" дотеп про Трампа

24 червня 2017, 09:59

Американський актор Джонні Депп, який днями наробив великого галасу в мережі, пожартувавши зі сцени про вбивство президента США Дональда Трампа, схаменувся і перепросив.

"Я прошу вибачення за поганий жарт про президента Трампа, який я спробував відпустити минулого вечора, він був безтактний", - сказав актор у своїй заяві People.

"Вийшло не так, як я хотів, я не мав злого наміру. Я просто намагався розсмішити людей, а не завдати комусь шкоди", - запевнив Депп.

Депп перепросив за свій жарт про вбивство Трампа

Нагадаємо, виступаючи на фестивалі "Glastonbury" у Британії, Джонні Депп спитав, чи не можна привести до нього Трампа, та пожартував на тему вбивства актором президента. Як відомо, в історії країни таке вже траплялося: Авраам Лінкольн загинув від кулі Джона Вілкса Бута.


"Президент Трамп засуджує насильство в будь-яких формах, і сумно, що інші люди, такі, як Джонні Депп, не наслідують його приклад. Я сподіваюся, що хтось із колег пана Деппа висловиться проти подібної риторики так само активно, як вони зробили б це, якби подібні коментарі були спрямовані в бік офіційно обраного демократа", - заявили в Білому домі.

Серед користувачів соцмереж також знайшлося чимало людей, кому прийшовся не до смаку цей дотеп, і котрі вважають неприпустимим жартувати на тему насильства та вбивства людини, ким би ця людина не була.

Нагадаємо, в січні багато критикували Мадонну, яка, виступаючи на Марші жінок, заявила, що думала про те, аби підірвати Білий Дім. Трамп назвав поп-діву "огидною".

А нещодавно за фотографію з муляжем закривавленої голови американського керманича залишилася без роботи актриса та ведуча Кеті Гріффін.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів