Бреда Пітта підловили на побаченні з Елль Макферсон?

26 червня 2017, 11:50

Американському акторові Бреду Пітту, котрий оговтується після розставання з дружиною, Анджеліною Джолі, приписують нову зіркову пасію.

Днями 53-річний актор буцімто побував на побаченні з австралійською актрисою та моделлю Елль Макферсон в одному з голлівудських ресторанів.

Про це пише Hollywood Life з посиланням на New Idea.

За словами очевидця, Бред та Елль відверто фліртували.


У Бреда Пітта роман із Елль Макферсон?

"Вона часто торкалася його руки і задала волосся на плече. Було багато флірту. Він сміявся з усього, що вона говорила та дуже близько до неї схилявся", - засвідчило джерело.

Варто зазначити, 53-річна Макферсон зараз, так само, як і Пітт, проходить через розлучення. Нещодавно стало відомо про кінець її 4-річного шлюбу з мільярдером Джеффрі Соффером.

Як стало відомо The Daily Mail, екс-чоловік лишає Елль маєток у Маямі, який коштує 26 мільйонів доларів та виплатить їй 53 мільйони. У пари не було спільних дітей, але в Макферсон є двоє синів-тінейджерів від Арпада Буссона.

Цікаво, що Пітт і Макферсон знайомі ще з 1999-го року. Вони зустрілися на зйомках серіалу "Друзі", де Бред грав шкільного приятеля Моніки, а Елль – дівчину Джоуї.

Нагадаємо, Бредові Пітту закидали стосунки з Кейт Хадсон.

Фото з Instagram, з фотоблогу Макферсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів